Zrnková káva Blue Orca Coffee LA STORIA D'ORO

Vyzkoušejte naši jedinečnou kávu La Storia d'Oro 100% Arabica - čerstvě pražený druh arabiky přímo z pražírny kávy Blue Orca COFFEE! Tato chutná a čerstvá káva, která má vynikající kvalitu, vám poskytne dokonalý požitek z lahodného espressa v každém šálku.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem u výrobce Skladem u výrobce Skladem u výrobce Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
20.12.2024 20.12.2024 20.12.2024 Zvolte variantu
170 Kč 380 Kč 650 Kč od 170 Kč
Zrnková káva Blue Orca Coffee LA STORIA D'ORO
Kava Zrnkova LA STORIA d ORO 1kg cerstva PALONA
Novinka
Dárek
DÁREK ZDARMA
při objednávce nad 2 000 Kč
DO 48 HODIN
DO 48 HODIN
objednávku doručíme
DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVA ZDARMA
při objednávce nad 2 000 Kč
Věrnostní cena
VĚRNOSTNÍ SLEVA
pro pohodlný nákup

Čerstvě pražená pro neopakovatelnou chuť

 

Kawa-Ziarnista-LA-STORIA-d-ORO-1kg-SWIEZO-PALONA-Kod-producenta-LA-STORIA-D-ORO-1kg_smallNaše zrnková káva La Storia d'Oro je čerstvě praženou 100 % arabikou, kterou si u nás můžete zakoupit balenou po 1 kg. Tato směs je složena z pečlivě vybraných zrn 100% arabiky, pro jejíž přípravu byla použita pouze vysokohodnotná arabická zrna:

 

  • Brazil Forca Cafe Lucas de Oliveira Costa Natural Casa da Crianca, jež byla zpracována ryze přírodním způsobem
  • Colombia Supremo 17/18 Fincas Tarso Antioquia, která byla zpracována tzv. mokrým způsobem
  • a Guatemala SHB EP Antigua Los Volcanes, opět zpracována již zmíněným mokrým způsobem.

 

Poměry jednotlivých zrn jsou dokonale vyváženy a toto perfektní vyvážení zajišťuje to, že každé vámi připravené espresso z této směsi kávových zrn, bude chuťově dokonale vyvážené. 

Naši kvalitní kávu La Storia d´Oro jsme zařadili do kategorie Výběrová pražená káva

Informace:

Balení: 1kg

Typ: Zrnková káva směs

Složení: 100% arabika 

Intenzita chuti: 4/5 

Kyselost: 2/5 

Stupeň pražení: 3/5 

Chuťové tóny: kakaové, ořechové, lesních plodů

 

La Storia Sapore d'Oro 

Kawa-Ziarnista-LA-STORIA-d-ORO-1kg-SWIEZO-PALONA-EAN-GTIN-5903714963072_smallNaše směs La Storia d'Oro byla vytvořena především pro milovníky dokonalého espressa. Lze ji poměrně výstižně charakterizovat jako 3 x P, přičemž tato P znamenají:

  • Potente - espresso musí být silné.
  • Perfetto - je nezbytné, aby bylo bez jakýchkoliv vad a silně koncentrované.
  • Profondo - je potřeba, aby mělo hloubku chuti a širokou škálu chuťových tónů.

Chuťové tóny

Chuťové tóny, které můžete nalézt v naší kávě La Storia d´Oro, Jsou následující:

  • kakao, 
  • ořechy, 
  • a lesní plody.

Vlastnosti kávy

Níže uvádíme hlavní vlastnosti a charakteristiky naší kávy La Storia d'Oro v přehledných bodech:

 

  • Káva pro: tlakový kávovar, překapávaný kávovar, kávovar, French press
  • Typ: kávová zrna
  • Druh kávy: 100% Arabica
  • Intenzita chuti: 4/5
  • Kyselost: 2/5
  • Stupeň pražení: 3/5

 

Upravte jemnost mletí podle způsobu přípravy

Kawa-Ziarnista-LA-STORIA-d-ORO-1kg-SWIEZO-PALONA-Marka-Blue-Orca-Coffee_smallVelmi důležitý je i způsob, kterým vaši zrnkovou kávu melete a to v závislosti na způsobu její následné přípravy. Nesprávná volba jemnosti mletí může mít negativní dopad na chuť ve vašem šálku. Káva se může stát příliš vodnatou, plochou na své chuti a krátkou, nebo i těžkou, hořkou a nevýraznou.

Jak zvolit správnou hrubost při mletí zrn

Na našem grafu můžete vidět, jak vybrat vhodnou tloušťku při mletí vaší kávy a to od velmi jemného způsobu mletí, které je vhodné pro tlakové metody, až po zcela hrubé mletí. Nahrubo namletá kávová zrna je nejlepší připravovat pomocí metody přelévání.

Ale může tomu být i jinak

Je ale zároveň důležité si uvědomit, že vhodná velikost při mletí vašich kávových zrn není dána jednou provždy a že:

  • pro každý jednotlivý druh kávy a pro každou metodu její přípravy se bude mírně lišit,
  • stejně tak se může i měnit v průběhu času,
  • rozhodně stojí za to, abyste si zkusili experimentovat při hledání optimální chuti pro daný druh kávy nebo metody přípravy.

 

Brazil Forca Cafe Lucas de Oliveira Costa Natural Casa da Crianca

  • Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Wielkosc-opakowania-g-1000-g_smallZemě původu: BRAZÍLIE
  • Oblast: Carmo de Minas
  • Odrůda: Arabica: Typica, Bourbon
  • Způsob získávání: přírodní
  • Nadmořská výška pěstování: 1400 - 1700 metrů nad mořem

 

Kolumbie Supremo 17/18 Fincas Tarso Antioquia

  • Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Gatunek-kawy-Arabica_smallZemě původu: KOLUMBIE
  • Oblast: Tarso Antioquia
  • Odrůda: Maragogype, Caturra, Bourbon, Typica
  • Způsob získávání: mokrý
  • Nadmořská výška pěstování: 1500 - 1700 metrů nad mořem

 

Guatemala SHB EP Antigua Los Volcanes

  • Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Rodzaj-kawa-czarna_smallZemě původu: GUATEMALA
  • Oblast: Sierra Madre
  • Odrůda: Caturra
  • Způsob získávání: mokrý
  • Nadmořská výška pěstování: 2000 - 2300 metrů nad mořem

 

Balení zaručující čerstvost

Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Marka-Blue-Orca-Coffee_smallNámi používané obaly jsou nejlepším možným řešením, jak můžete udržet vaši kávu co nejvíce čerstvou. Jsou vybaveny zapínáním na zip a jednocestným ventilkem.

  • Ventil zabraňuje pronikání kyslíku dovnitř balení a zároveň umožňuje kávě odplynit čerstvě po upražení.
  • Zavírání na "zip" je způsob skladování, díky kterému nemusíte přesýpat kávu do sklenic nebo jiných nádob ze strachu, že v něm káva zatuchne.

Pražení OMNIROAST

Právě pražení kávových zrn pomocí metody Omniroast umožňuje, že si můžete připravit naši kávu v pohodlí svého domova, a to jak v espresso kávovaru (automatický portafiltr), tak i pomocí metod přeléváním.

Dokonalý kompromis - tento způsob pražení zachovává v kávových zrnech jejich přirozený charakter, který odráží vlastnosti daného regionu, botanické odrůdy nebo způsobu zpracování.

Umožní nám vychutnat si šťavnaté espresso i lahodnou francouzskou kávu nebo kávu z konvice.

 

Způsoby přípravy

Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Nazwa-handlowa-Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA_smallKáva La Storia d'Oro - je 100% směs kávový zrn Arabica, složená ze zrn z Brazílie, Kolumbie a Guatemaly. Zrna této kávy představují nejvyšší kvalitu. Skvěle se bude hodit do automatických kávovarů a po namletí na správnou tloušťku bude fantastická v portafiltru, konvici na kávu nebo French Press.

La Storia D'Oro se skvěle hodí pro přípravu espressa a černé kávy, poslouží i jako základ pro lahodné cappuccino nebo latte.

Způsob a stupeň pražení kávy

Je třeba připomenout, že na výslednou chuť kávy v šálku má vliv mnoho faktorů, které lze obecně rozdělit do 3 skupin

  • farma (podmínky, botanická odrůda, způsob zpracování kávy atd.),
  • pražírna (způsob pražení kávy),
  • a příprava kávy doma (způsob a jemnost mletí, množství vody, kvalita vody atd.)

Naše pražení

Na fotografii představujeme 3 základní stupně pražení kávy pro vizualizaci.

Naše kávy jsou středně pražené – to znamená, že zrna v balení budou zcela suchá, lehce matná. To je zapouzdření všech olejů v kávovém zrnu, aby odrážely vlastnosti odrůdy kávy. To je jeden z rozdílů mezi praženými kávami a maretskými kávami, které jsou tmavě pražené, aby mimo jiné skryly případné vady zrna.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: